Szerkesztőség

FŐSZERKESZTŐGózon Ákos

Akadémiai-, Hevesi Endre- és OTDK-díjas tudományos újságíró, a Természet Világa és az Élet és Tudomány főszerkesztője. Közszolgálati rádiós és televíziós szerkesztő, műsorvezető. Médiaismeretet tanít, kommunikációs szakértőként részt vesz tehetségsegítő programokban, az MTA TTK Kémiai Panoráma szaktanácsadója.

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTESPásztor Balázs

Az Élet és Tudomány szerkesztője, a Természet Világa főszerkesztő-helyettese, újságíró, szerkesztő, tanár, édesapa. Ismeretterjesztő és
dokumentumfilmek készítésével is foglalkozik.

SZERKESZTŐLőrincz Henrik

Csillagász, a TIT Budapesti Planetárium szakelőadója, műsorkészítője. Az Élet és Tudomány rovatírója, a Természet Világa csillagászati és űrkutatási cikkeinek szerkesztője. Aktív zenész, blues gitáros.

SZERKESZTŐSzoucsek Ádám

Földtudományi kutató (2016) és okleveles természettudomány-kommunikációs szakember (2018), az Élet és Tudomány, valamint a Természet Világa szerkesztője.

SZERKESZTŐTegzes Mária

Geográfus, diplomáját 2011-ben szerezte az ELTE TTK-n, 2014-ben ugyanitt elvégezte a Tudománykommunikáció a természettudományban mesterképzést. Földrajzi, élettudományi és ökológiai témák szerkesztője a lapban.

TERVEZŐSZERKESZTŐLévárt Tamás

ELŐFIZETÉSSzerezze be folyóiratunkat!